Kerstcadeau tips voor moms-to-be en kersverse moeders!

Posted By: Magda - MumsBerry In: Meer info over mama- en babyproducten bij MumsBerry On: Tuesday, December 13, 2016 Comment: 0 Hit: 2583
Kerstcadeau tips voor moms-to-be en kersverse moeders!

Wanneer u zwanger bent of net moeder bent geworden, dan wordt deze kerst zeer bijzonder. Onder de kerstboom liggen cadeautjes voor de familie, maar waar wordt u in deze bijzondere periode blij van? Of misschien bent u een familielid en wilt u juist een (aanstaande) moeder verrassen met het perfecte kerstcadeau.  

MumsBerry heeft door haar ervaring haar webshop weten te vullen met verantwoorde, praktische en zeer fijne kerstcadeaus. 

1) Feeria - de perfecte luiertas voor een drukke mama!

Het mooie design van zowel de grote shopper (57 x 36 cm) met lederen hengsels, als de bijpassende clutch (20 x 15 cm), gecombineerd met de praktische functies maken de Feeria luiertassen van LaMillou het perfecte kerstgeschenk voor iedere moeder. Alle La Millou producten worden geleverd met een stijlvolle verpakking dus selecteer de gewenste luiertas in onze webshop en uw kerstcadeau is compleet!

eeria luiertassen

Prijs voor een set vanaf: € 109,00 

2) MomMe 100% natuurlijke cosmetica

De MomMe Striae preventie olie (150 ml, €18,95) en de Borst verstevigende serum (150ml, €21,95) zijn onze kerstcadeau suggesties voor de verantwoorde moeder die respect heeft voor haar veranderde lichaam en nu al zorg draagt voor haar baby. De producten van MomMe zijn 100% natuurlijk en bevatten geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor moeder of baby. Wanneer een (aanstaande) moeder een MomMe product als kerstcadeau ontvangt zal zij daar gegarandeerd blij mee zijn! 

De producten van MomMe zijn 100% natuurlijk

De producten zijn los te bestellen in onze webshop. Totaalprijs: € 40,90

3) De suggestie voor moeder die gaan voor comfort en veiligheid 

In deze set stellen we een unieke combinatie voor die iedere (aanstaande) moeder zal verrassen: de Zwangerschapsautogordel van Be Safe (vanaf €34,90) biedt aanstaande moeders de veiligheid waar zij naar op zoek zijn, gecombineerd met de Grandma Dana's Hen van La Millou (vanaf €35,95), een comfortabel voedingskussen in de vorm van een kip. De zachte kip is verkrijgbaar in vijf kleuren, is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen (anti-stof) en gevuld met een anti-allergene vulling. Tijdens de zwangerschap te gebruiken als kussen, na de bevalling als voedingskussen en later als heerlijke knuffel van de baby.

Deze zeer praktische gift set, laat een mama genieten van comfort en houdt het kleine wonder dat groeit in haar buik veilig tijdens het autorijden. Beide producten zijn een must have voor iedere aanstaande moeder. 

 

   eide producten zijn een must have voor iedere aanstaande moeder

Totale prijs van deze set: € 70,85. Deze producten worden los besteld en apart verpakt.

4)  Unieke geboortejurk van Granatovo

Onze laatste suggestie voor het perfecte kerstcadeau voor (aanstaande) moeders is een uniek; de gepatenteerde geboortejurk van het merk Granatovo. Ontworpen op basis van feedback van moeders over wat prettig en comfortabel draagt tijdens de bevalling en wat stijlvol en praktisch is in de periode daarna bij de borstvoeding. Tijdens deze speciale momenten wil een moeder zich trots en mooi kunnen voelen en ondersteunt door het kledingstuk dat zij draagt. Deze complete Granatovo geschenk-set van 4 bestaat uit een bij elkaar passende jurk, babypakje, babymutsje en inbakeringsdoek. De producten zitten bij elkaar verpakt en hoeven dus niet los besteld te worden in onze webshop. 

Het ideale kerstcadeau voor echtgenoten om te geven! Totaalprijs

Het ideale kerstcadeau voor echtgenoten om te geven! Totaalprijs: € 97,00. 

Zit het perfecte kerstcadeau er toch niet voor u bij, dan bent u van harte welkom om de andere fijne producten in onze webshop te bekijken. Alles is met zorg door ons geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Een kerstcadeau van MumsBerry is altijd goed!

Geniet van uw kerstinkopen!

Zie ook onze kerstcadeau suggesties voor Babies - click hier.

Met vriendelijke groeten,

MumsBerry