Huilende baby kalmeren: hoe doe je dat?

Posted By: Magda - MumsBerry In: Meer info over mama- en babyproducten bij MumsBerry On: Sunday, September 23, 2018 Comment: 0 Hit: 3752
Huilende baby kalmeren: hoe doe je dat?

Elke baby huilt. Bij honger, krampjes of doorkomende tandjes of door een onbekende reden. Soms zit je met je handen in het haar en weet je niet meer wat je moet doen om je huilende baby te kalmeren. Maar er zijn veel verschillende manieren waarop je je huilende baby kunt sussen. Een hapje eten of een schone luier doen vaak wonderen. Maar wat als je baby ontroostbaar is en blijf huilen? Wij hebben een aantal hulpmiddelen op een rij gezet die een huilende baby snel kalmeren.

 

1. Whisbear - de knuffelbeer met baarmoedergeluiden (white noise)

'Whisbear' is geschikt voor pasgeborenen en iets oudere baby’s. Het is een hummende teddybeer met ritselende oren, lange poten en vrolijke en opvallende kleuren. Op zich al een fijne knuffel voor een ontroostbaar kindje. Maar de Whisbear heeft ook een bijzondere eigenschap. Er zit namelijk een speciale CRY-sensor in die het gehuil van je baby herkent en automatisch een sussend geluid (white noise) laat horen. Een goede oplossing dus als je baby veel huilt.

Whisbear de hummende bear | huilende baby sussen | MumsBerry

 

2. SuperToy DHR B - een babykruik en sensorische babyknuffel

Is je kleintje ontroostbaar door krampjes? ‘SuperToy DHR B’ is een babyknuffel en kruik ineen! Het grappige uiterlijk en de contrasterende kleuren van de knuffel stimuleren de zintuigen van elke baby. In de buik van de knuffel zit een verwarmingselement die opgewarmd kan worden. Hierdoor is het een heerlijke knuffel die ideaal is bij koude dagen en voor kleintjes met krampjes.

SuperToy DHR B | knuffel en babykruik | huilende baby kalmeren | MumsBerry

 

3. Bijtringen - natuurlijk en sensorisch

Komen de tandjes door bij je kleintje? Dan zijn bijtringen onmisbaar! Het is namelijk een veilige manier om het tandvlees te verzachten bij doorkomende tandjes en tegelijkertijd een vrolijk speeltje dat een verdrietig kleintje zal afleiden. MumsBerry heeft veel verschillende bijtringen in het assortiment. Allemaal 100% natuurlijk, zodat ze veilig zijn voor elke baby.

Lullalove hevea bijtring | naturele bijtringen | huilende baby kalmeren | MumsBerry

 

4. Muziekdozen - met een liedje van The Beatles

Wie wordt er niet rustig van het liedje ‘Hey Jude’ van The Beatles? Alle muziekdozen kunnen helpen je kleintje rustig te krijgen, maar het stervormige muziekdoosje van La Millou laat muziek horen waar ook de ouders blij van worden! Dit muziekdoosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heerlijk zacht én compleet veilig voor je kleintje.

Muziekdoosje La Millou | The Beatles | huilende baby sussen | MumsBerry

 

5. Inbakeringsdoeken - baby inbakeren voor de betere slaap

‘Motherhood’ heeft verschillende inbakeringsdoeken voor pasgeborenen. Inbakeren helpt kleintjes te kalmeren en beter in slaap te vallen. Door een inbakeringsdoek lijkt het voor pasgeborenen alsof ze zich weer in de buik van hun moeder bevinden, wat veel rust geeft. Met de inbakeringsdoeken van Motherhood kun je je kleintje goed inbakeren. Ze bieden veel comfort, maar oververhitten en knellen absoluut niet!

Inbakeringsdoek Motherhood | huilende baby kalmeren | MumsBerry

 

6. Wigvormig babykussen - een kussen die bij verkoudheid helpt

Heeft je kleintje last van een loopneus of reflux? Het kan gevaarlijk zijn als een baby op de rug slaapt en veel spuugt of verkouden is. Het wigvormig babykussen van Motherhood kan hier goed bij helpen. Door het kussen kan je kleintje iets omhoog liggen in zijn bedje en een veilige positie aannemen. En heerlijk slapen!

Wigvormig babykussen Motherhood | huilende baby kalmeren | MumsBerry

 

 

Een huilende baby kalmeren of sussen? Dat is zeker niet onmogelijk. Van muziekdozen en inbakeringsdoeken tot bijtringen en knuffels: kijk wat voor jouw kleintje het beste is! En de belangrijkste tip: blijf proberen. Sommige middelen helpen bij misschien niet bij andere babies, maar wel bij jouw baby.

 

MumsBerry 

 

Ga je liever voor een neutraler item? Bekijk dan de marineblauwe positiekleding jurk Lemonade en zwarte zwangerschapsjurk Picante.