Naar buiten met je kleintje

Posted By: Magda - MumsBerry In: Meer info over mama- en babyproducten bij MumsBerry On: Friday, May 18, 2018 Comment: 0 Hit: 3338
Naar buiten met je kleintje

De dagen worden langer, de bomen kleuren groen en de bermen staan vol met prachtige bloemen. Massaal gaan we naar buiten om te genieten op terrassen en in parken. De eerste barbecues worden aangestoken en met kleedjes en manden vol lekkers trekken we eropuit. En natuurlijk gaat ons kleintje gewoon mee! Maar dat vergt wel wat extra voorbereiding.

 

Een fijne buitensituatie voor je kleintje

Het is belangrijk om goed voorbereid naar buiten te gaan. Kleine kinderen en vooral baby’s zijn erg kwetsbaar en gevoelig voor verschillende weersomstandigheden. Je kleintje moet goed beschermd worden tegen regen, harde wind en hitte, en het moet niet te warm of te koud zijn.

 

Handige babyartikelen voor in de zomer

Bij MumsBerry vind je de leukste artikelen en must haves om met je kleintje naar buiten te gaan. Van dekens en luierdoeken tot aankleedmatten en luiertassen.

 

Babydekens

Babydekens zijn ideaal om mee te nemen naar een picknick of barbecue. Zo zijn ze handig als je kleintje in slaap is gevallen of als het iets frisser is geworden. Een deken brengt dan toch een stukje meer comfort, alsof je kleintje in zijn of haar eigen bedje ligt! De dekens van La Millou zijn gemaakt van zacht bamboe of zacht katoen met acryl en hebben een prachtig en kleurrijk design. Daarnaast zijn ze voorzien van een kap die als capuchon kan dienen.

 

La Millou katoen babydeken MumsBerry

 

Luierdoeken

Luierdoeken of hydrofiele doeken zijn multifunctioneel en praktisch om mee te nemen als jullie er samen op uittrekken. Ze kunnen voor vrijwel alles gebruikt worden: als windscherm, spuugdoekje, handdoek, speeldoek. Ideaal! Pas wel op dat je nooit een doek over de kinderwagen legt, omdat het in de wagen dan erg warm wordt.

 

La Millou bamboe hydrofielluier MumsBerry

 

Verschoningsmatten

Een verschoningsmatje is handig voor als je met je kleintje naar buiten gaat. Functioneel als je een luier wilt verschonen, maar ook geschikt om lekker op te zitten of te spelen. De verschoningsmatten van Motherhood passen opgevouwen in vrijwel elke tas en zorgen overal voor een schone ondergrond.

 

Motherhood verschoningsmat MumsBerry

 

Luiertassen

Al die handige spullen neem je natuurlijk mee in een ruime en functionele luiertas. Zo houd je alles netjes bij elkaar en kom je nooit schone luiers, billendoekjes, hydrofiele luiers en dekens tekort. De Feeria tassensets van La Millou bestaan uit een shopper en clutch. Ze hebben een uniek design, zijn multifunctioneel en zien er modieus uit.

 

La Millou Feeria luiertassenset MumsBerry

 

Producten van bamboestof

Vooral producten die gemaakt zijn van bamboestof zijn perfect voor in de zomer. Bamboestof wordt gemaakt van bamboevezels en staat erom bekend dat het heerlijk koel is in de zomer (en juist warm in de winter). Daarnaast is het ultrazacht, dus zeer geschikt voor een tere babyhuid, én werkt het ademend. Producten van bamboestof zijn onder andere de inbakeringsdoek van La Millou en hoofdstabilisatiekussen Angel's Wings ook van La Millou (handig voor tijdens het reizen).

 

                     La Millou bamboo swaddling blanket MumsBerry         La Millou Angel's Wings stabilising pillow MumsBerry

Lees meer in onze blog over bamboe.  

 

Naar buiten met je kleintje? 4 tips

1. Zorg dat je altijd een tube kinderzonnebrand in je tas hebt zitten. Smeer je kleintje genoeg in met een hoge factor zonnebrand.
2. Ga nooit in de volle zon, maar altijd zoveel mogelijk in de schaduw zitten. De hete zon is erg schadelijk voor het tere babyhuidje.
3. Zet je kleintje een hoedje op om het hoofdje koel te houden en de ogen te beschermen tegen de zon.
4. Bij warm weer is het belangrijk dat je baby voldoende vocht binnenkrijgt. Geef je borstvoeding? Drink zelf dan voldoende water en leg je kleintje wat vaker aan.

 

Ga goed voorbereid naar buiten en geniet met je kleintje van het heerlijke weer! 

 

MumsBerry