Zwangerschapskleding en voedingskleding van Happy Mum

Posted By: Magda - MumsBerry In: Meer info over onze merken bij MumsBerry On: Thursday, June 22, 2017 Comment: 0 Hit: 6878
Zwangerschapskleding en voedingskleding van Happy Mum
Zwanger ≠ unstylish!
 
Hallo zwangere dame! Gefeliciteerd met je zwangerschap! :) Wat waren je emoties bij het zien van de twee lijntjes? Vreugde? Angst? Iets anders? 
 
Zwangerschap zit vol met – soms tegenstrijdige – emoties over de toekomst, het heden en soms ook het verleden. Het is daarnaast een periode van onzekerheid over ons veranderende lichaam. Het is maar moeilijk te accepteren dat je over moet stappen naar een grotere kledingmaat, toch?
 
Daarom is jouw welzijn en je goed voelen ontzettend belangrijk. Een groeiend lichaam is namelijk soms moeilijk te accepteren, zelfs als het resultaat van dit proces ontzettend lief en schattig is!
 
Maar toch, als je dan bij het punt komt waarop je begint met het dragen van zwangerschapskleding, helpt de realiteit vaak niet bij je zelfvertrouwen. Toen ik zwanger was, had ik het idee dat de mensen achter de zwangerschapsmerken over ons dachten als: 
  • bereid om de hele dag op de bank te liggen;
  • welwillend om de hele tijd grote sportachtige broeken, shirts en leggings te dragen;
  • vrouwen die hun carrière loslaten en niet bereid zijn om hoogwaardige zakelijke bijeenkomsten bij te wonen;
  • enkel geïnteresseerd in donkere, grijze en saaie kleuren zonder enige lichte of originele twist;
  • vrouwen die geen aandacht meer besteden aan mode;
  • bereid om zwangerschapskleding alleen tijdens de zwangerschap te dragen en deze na de bevalling direct weg te gooien.
 
Ik vond het ontzettend moeilijk om iets geschikts en origineels te vinden wat ik zowel op mijn werk als thuis kon dragen. Ik nam de tijd om verschillende zwangerschapsmerken te bekijken, zoals Mamalicious, Noppies, Love2Wait, Queen Mum en Belly Button, maar ik was niet bepaald tevreden. Tót ik een zwangerschapsblouse van Happy Mum kreeg van mijn man.
 
Toen ik die blouse zag, waren Wauw!’ en ‘Dat is zo anders! de eerste woorden die in mij opkwamen. De zwangerschapsblouse had prachtige kleuren en patronen, en verborgen ritsen voor het geven van borstvoeding. Het paste toentertijd perfect om mijn dikke buik en ook na de geboorte kon ik het nog lange tijd dragen. De blouse was handig tijdens het geven van borstvoeding, maar zag er ook gewoon ontzettend leuk uit.
 
Ik besloot een kijkje te nemen op hun website, en mijn ‘Wauw!’ werd steeds groter. Bijna alle zwangerschapsoutfits trokken mijn aandacht omdat ze zo origineel, modieus, kleurrijk en elegant waren en de schoonheid van de zwangerschap benadrukten!
 
Bingo, ik hoefde me geen zorgen meer te maken over zwangerschapskleding! Bovendien hebben veel items speciale aanpassingssystemen die meer ruimte creëren voor de groeiende buik en waardoor je ze ook na de zwangerschap kunt dragen.
 
Happy Mum zwangerschapskleding. Geschikt voor de groeiende buik. Voor gemakkelijke en discrete borstvoeding. Kan ook na de zwangerschap als normale kleding gedragen worden. Voor de lange termijn, niet voor slechts een paar maanden. Kleurrijk. Origineel. Sexy. Elegant. Bijzonder. Met een twist.
 
Om bovenstaande redenen heb ik ervoor gekozen om de Happy Mum zwangerschapskledinglijn te verkopen in mijn MumsBerry webshop. Het feit dat de kledingitems geschikt zijn voor de lange termijn, maakt ze de beste keuze ten opzichte van andere merken. En het feit dat ze ervoor zorgen dat we ons perfect voelen, is onbetaalbaar!
 
Ja dames, we verdienen het! Voor al je harde werk en voor je eigen zelfbeeld. Doe wat jou gelukkig maakt – niet alleen tijdens je zwangerschap! En als je je zelfverzekerd en sterk voelt door er goed uit te zien, waarom zou je dat dan vergeten als je zwanger bent?
 
Neem een kijkje in de winter- en zomercollectie van onze Happy Mum zwangerschapskledinglijn en geniet van de schoonheid van het zwanger zijn!
 
Ik wens je een ontzettend fijne zwangerschap!
Magda