La Millou Babydeken katoen 80x80 - Grijs

Chaber Grey Sheep

La Millou

Deze luxe babydeken is gemaakt van zacht katoen en is voorzien van een kap en gekleurde kwastjes. Dankzij twee lagen stof is het dik van structuur en ongelooflijk zacht om aan te raken. 

  • gemaakt van 50% zacht katoen dat niet pilt en bobbelig wordt en 50% acryl blend
  • met kap, gekleurde kwasten en dubbelzijdig patroon
  • dik en duurzaam
  • wasbaar in de machine op 30 graden met een maximum van 800 toeren
  • grootte: 80 x 80 cm

Let op: de laatste items op voorraad!

€ 45.95

Babydeken katoen

Deze luxe babydeken is gemaakt van zacht katoen en is voorzien van een kap en gekleurde kwastjes. Dankzij twee lagen stof is het dik van structuur en ongelooflijk zacht om aan te raken. De babydeken gaat niet pillen en bobbelen, dus zelfs na langdurig gebruik lijkt het nog als nieuw. Het kleurenontwerp is zichtbaar aan beide kanten, zodat uw baby altijd van het patroon kan genieten.

mumsberry lamillou
mumsberry lamillou

mumsberry lamillou

Het garen dat de producent gebruikt wordt volledig gemaakt en verwerkt in Europa in overeenstemming met de OEKO-TEX 100 Standard Certification. La Millou producten zijn niet alleen veilig, maar ook duurzaam en comfortabel in gebruik. Zoals bij alle La Millou producten is deze babydeken wasbaar in de machine en zal het zijn vorm behouden, zelfs als het niet plat wordt gedroogd.

Originele La Millou producten worden geleverd met een linnen tas en een stijlvol, hartvormig label. Een uniek baby shower cadeau!

Het patroon is auteursrechtelijk beschermd.

mumsberry lamillou
mumsberry lamillou

Klanten die dit item hebben gekocht, kochten ook...