Brands There are 13 brands

 • Be mama!

  Be mama! - zwangerschapskleding en babyproducten

  De ontwerpers van Be mama! denken aan praktisch en functioneel tijdens het ontwerpen van nieuwe zwangerschapskleding en babyproducten. Zo is hun Bergamo zwangerschapstrui een must-have voor zowel aanstaande moeders als nieuwe moeders die hun baby willen dragen in een draagdoek of draakzak. Deze zwangerschapstrui/hoodie zorgt voor warmte en bescherming tegen de wind, geeft ruimte aan de groeiende buik tijdens de zwangerschap en biedt extra bescherming aan een kindje in de draagdoek of draagzak. De must have voor iedere (aanstaande) moeder!

 • Happy Mum

  Happy Mum - zwangerschapskleding en voedingskleding

  Happy Mum is het premium merk zwangerschapskleding en voedingskleding, ontstaan vanuit de ervaringen en de behoeftes van zwangere vrouwen. De reden voor het ontwikkelen van deze zwangerschapskleding lijn is dat vrouwen hun looks en zekerheid niet hoeven op te geven tijdens de zwangerschap. Zwanger zijn gaat niet mee over wijde en saaie zwangerschapskleding die maar kort gedragen kan worden, die beperken in beweging en ongeschikt zijn voor sommige gelegenheden. Happy Mum heeft een lijn met zwangerschapskleding en voedingskleding ontwikkeld die elegant en comfortabel is, sexy, modieus en aanpasbaar aan iedere fase van de zwangerschap. Zwangerschapskleding die casual gedragen kan worden, maar ook voor naar het werk of een feestje. De kleding is ook na de zwangerschap door te dragen en geschikt voor het geven van borstvoeding.

 • La Millou

  La Millou - mamaproducten en babyproducten

  La Millou is een van onze favoriete babyproducten en mamaproducten merk. Waarom? Omdat wij weten dat een La Millou product voor langere tijd meegaat. De producten zijn natuurlijk, veilig, zacht, snoezig, van hoogwaardige kwaliteit en vormvast… Ontdek zelf waar La Millou voor staat.

 • Lullalove

  Lullalove - babyproducten

  De babyproducten van Lullalove zijn ontworpen om het leven van ouders makkelijker en het leven van baby’s leuker te maken. De babyproducten van Lullalove zijn ontworpen en geproduceerd in de EU. Ze voldoen aan de behoeftes van baby’s met koliek en baby’s die tandjes krijgen, doordat het natuurlijke en veilige producten zijn die ongemak verlichten en tegelijkertijd allerlei zintuigen stimuleren.

 • MomMe Cosmetics

  MomMe Cosmetics - mamaverzorging en babyverzorgingsproducten

  Bent u bang om de gebruikelijke babyverzorgingsproducten te gebruiken, vanwege chemicaliën en mogelijk schadelijke ingrediënten? Bent u op zoek naar veilige producten die u met zekerheid kunt gebruiken tijdens de zwangerschap, zonder negatief effect op uw kleine wonder? MomMe Cosmetics biedt verzorgingsproducten voor baby en moeder, die geschikt zijn voor zwangere vrouwen vanaf de eerste dag van de zwangerschap (de lijn voor moeders) en voor baby’s vanaf de dag van hun geboorte (de lijn voor baby’s).

 • Motherhood

  Motherhood - mamaproducten and babyproducten

  Motherhood is een lijn mamaproducten en babyproducten en is ontworpen door een ondernemende moeder die inspeelt op de behoeftes van (zwangere) moeders en hun baby’s. Het eerste product van het bedrijf, het zwangerschapskussen, is een onmisbare must-have die werd erkend en de schijnwerpers wierp op Motherhood. Na een zeer succesvolle start begon Motherhood met het ontwerpen en introduceren van andere moeder- en zwangerschapsproducten, zoals verzorgingskussen, babyslaapzakken, inbakerdoeken, babyhanddoeken, mousseline luierdoeken, verschoonmatten en meer.

 • My Tummy

  My Tummy - zwangerschapsshirts

  My Tummy is een lijn zwangerschapskleding die u comfort en plezier geeft! Hoe wilt u de wereld vertellen over uw lieve geheimpje? Als u uw geheim niet kunt bewaren en op zoek bent naar een originele en grappige manier om iedereen te vertellen dat u zwanger bent, kies dan voor My Tummy zwangerschapsshirts met grappige opdrukken en teksten.

 • MyLullo

  MyLullo - babyslaapzakken

  MyLullo babyslaapzakken zijn speciaal ontworpen voor slapende baby’s. Ze zijn bijzonder ten opzichte van andere beschikbare slaapzakken. Uw baby ligt volledig in de babyslaapzak en wordt herinnerd aan de tijd in uw buik. Zo kan zowel uw baby als uzelf rustig slapen. Ook een verschoning tijdens de nacht wordt eenvoudig doordat de babyslaapzak aan de onderkant kan worden geopend, terwijl uw baby verder lekker warm in de babyslaapzak blijft.

 • Sleepee

  Mooie, originele en van hoge kwaliteit babyproducten zoals: babydekens, inbakerdoeken, wikkelden, baby kussens en speelmatten. De babyproducten van Sleepee zijn gemaakt van de beste kwaliteit stoffen zoals bamboe, katoen of velours. Deze producten zijn de perfecte keuze voor zowel pasgeborenen als wat oudere kinderen. De beste kwaliteit stoffen zijn extreem zacht en bieden comfort en bescherming voor de tere huid van een baby.

Showing 1 - 13 of 13 items