Motherhood Zwangerschapskussen - Grijs

Grey Classics

Motherhood

Ratings en beoordelingen van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling geplaatst

Zwangerschapskussen; de must have voor iedere (aanstaande) moeder!

Dit zwangerschapskussen is bekroond als product van het jaar en wordt aanbevolen door verloskundigen. Door de unieke C-vorm met speciaal geprofileerde compartimenten wordt uw lichaam optimaal ondersteund. De zachte hoge kwaliteit fluweel katoen voelt behaaglijk aan en verhoogd het comfort gevoel.  

  • Vereenvoudigd het vinden van de optimale slaaphouding,
  • Voorkomt het van uw zij naar uw rug rollen tijdens het slapen
  • Biedt comfortabele ondersteuning tijdens ontspanning of bij het geven van borstvoeding
  • Kussensloop is gemaakt van zacht katoenen fluweel van de hoogste kwaliteit

€ 71.95

Zwangerschapskussen Premium 

Dit premium zwangerschapskussen definieert een nieuwe dimensie van comfort en elegantie. Dankzij de unieke C-vorm biedt het totale ondersteuning aan het lichaam. Deze ondersteuning is voor elke vrouw tijdens de zwangerschap en na de geboorte belangrijk. Het kussen ondersteunt de buik of de rug, waardoor u kunt ontspannen en comfortabel in de juiste lichaamshouding kunt blijven liggen. 

Het voorkomt het op de rug rollen, iets wat een veelvoorkomend probleem is bij zwangere vrouwen. Op de rug slapen tijdens de zwangerschap wordt namelijk niet aanbevolen, maar tijdens het slapen heeft u geen controle over uw ligpositie. Het kussen kan ook gebruikt worden na de geboorte; het garandeert comfort en ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding, zowel in zittende als liggende positie.

mumsberry motherhood

Afgezien van de C-vorm, heeft dit kussen twee speciaal geprofileerde compartimenten die meer steun geven aan de buik of rug. Het is ontworpen om van top tot teen aan te sluiten op uw lichaam.

Zwangerschapskussen - Grijs

Het ‘dubbele delen’ ontwerp verzekert optimaal comfort. 

Dit ondersteuningskussen is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit: een uitneembare zachte fluwelen kussensloop en een polyester vulling die voldoet aan de Oeko-Tex Standard normen (dunne vezels gevormd tot ballen met een diameter van ca. 0,5 cm – de vullingvezels hebben een luchtkanaal en zijn bovendien gedraaid gekrompen, waardoor de ruimtelijkheid van korrels, luchtigheid en elasticiteit gegarandeerd worden).

Vind de positie die het beste bij u past

Zwangerschapskussen - Grijs
Zwangerschapskussen - Grijs
Zwangerschapskussen - Grijs
de vullingvezels hebben een luchtkanaal en zijn bovendien
de vullingvezels hebben een luchtkanaal en zijn bovendien
de vullingvezels hebben een luchtkanaal en zijn bovendien
de vullingvezels hebben een luchtkanaal en zijn bovendien

Beoordelingen

Wees de eerste om een beoordeling te schrijven!

Bekijk de complete outfit

Dit voedingskussen heeft een optimaal ergonomisch ontwerp om gemakkelijk en goed ondersteund borstvoeding of flesvoeding te geven. Uw baby ervaart maximaal comfort, terwijl u het ruggetje ondersteunt, worden de spanning op de hals en de nek verminderd. ...
€ 40.80 € 42.95 -5%
In Winkelwagen